6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Filenin şampiyonları belli oldu

VOLEYBOL ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen, 2009-2010 sezonu kulüpler arası yaş grupları Kızlar ve Erkekler Voleybol müsabakaları Kahta Atatürk Spor Salonunda tamamlandı.

Kahta'dan altı takımın katılımı ile yapılan Yaş Grupları Kızlar Voleybol müsabakaları lig usulüne göre oynandı. Müsabakalar sonunda Hacıbey İlköğretim Okulu Spor Kulübü birinci olurken, grup müsabakalarında Adıyaman'ı temsil etmeye hak kazandı. Yahya Kemal İlköğretim Okulu Spor Kulübü ise ikinci, Salkımbağı İlköğretim Okulu Spor Kulübü de üçüncü oldu. Yaş Grupları Erkekler müsabakalarına da Kahta'dan yedi takım katıldı. Müsabakalarda Celal Bayar İlköğretim Okulu Spor Kulübü birinci, Salkımbağı İlköğretim

Okulu Spor Kulübü ikinci, TPAO Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Müsabaka sonunda dereceye giren kulüplere kupaları ve ödülleri verildi. Ödül törenine Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin Berçin, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erkan, Sağlık Grup Başkanı Uz. Dr. İlyas Öner, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Can, Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, Meteoroloji Müdürü Mehmet Seyitoğlu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nesih Çiftçi katıldı. Dereceye giren takımların kupalarını protokol üyeleri verdi.

VOLEYBOL ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 14:04:04
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 18:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?