1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Filistin Cadde'si bayraklandı

Adıyaman Belediye meclisi tarafından geçtiğimiz ay ismi Filistin Caddesi olarak değiştirilen 13. Cadde Filistin ve Türk Bayrakları'yla donatıldı.

İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamın ardından, Filistin halkına manevi destekte bulunmak için ismi değiştirilen cadde ismiyle özdeşleşti. Trafiğe kapalı olan ve yeniden düzenlenen 13. Cadde'nin ismi belediye meclis kararıyla değiştirildi. Oy birliği ile ismi Filistin Caddesi olan caddede bulunan aydınlatma lambalarına Filistin ve Türk Bayrakları asıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta Peres'e karşı gösterdiği tepkinin ardından Filistin Caddesi'ne Türkiye ve Filistin'in kardeşliğini göstermek için iki ülkenin bayrağı asıldı. Vatandaşlar caddenin bayrakla süslenmesini memnuniyetle karşılarken, esnaflar asılan bayraklarla caddenin daha da renklendiğini ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 13:40:53
Güncelleme :8 Şubat 2009 Pazar 13:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin berkcan IP: 85.105.57.xxx Tarih : 11.02.2009 20:00:31

inşallah filistin için yapılan yardımlar zamanında ulaşır ve o çocukların kardeşlerimizin yaraları biraz dinmiş olur. filistine uzanan o eller inşallah kendilerine geri döner.....    ben tatilde ordaydım ve gördüm beğendim. bu cadde bu kadar güzel görüneceğini düşünmüyordum.  cadde ismi bir başka FİLİSTİN.....