1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Filistin ölümsüz oldu

Filistin'de yaşanan katliama Türkiye'nin her bölgesinden tepki yükselirken, Adıyaman Belediye Meclisi aldığı karar ile bir caddenin ismini Filistin Caddesi olarak değiştirdi.

Adıyaman Müzesi karşısında bulunan 101. Caddenin ismi, belediye meclisi tarafından alınan karar ile Filistin Caddesi olarak değiştirildi. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan başkanlığında toplanan meclis üyeleri, Filistin halkının yaşadığı katliamı unutmamak ve Filistin halkına destek olmak için Filistin ismini Adıyaman'da yaşatacak. Belediye meclisinde bulunan tüm siyasi partinin üyeleri ittifak ederek bu kararı aldı.
Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediye meclis üyelerine Filistin'e gösterilen duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, "Belediye meclis üyelerimiz yeni yaptığımız 101. Cadde'nin isminin Filistin Caddesi olarak değiştirilmesine ittifak ile karar verdi. Tüm meclis üyelerine bu karardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulüm karşısında, yapılacak her güzel şeyin arkasındayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 20:02:51
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 00:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?