1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Fırat, AKP seçin bürosunu açtı

AK Parti Adana milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Belediye Başkan adayı Yusuf Turanlı'nın seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. 

Memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partisinin seçim startını veren Dengir Mir Mehmet Fırat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta ortaya koyduğu tavrın çok yerinde bir tavır olduğunu söyledi. 29 Mart yerel seçimlerinde, Kahta Belediye Başkan adayı olan Yusuf Turanlı'nın seçim karargahının açılışında kurbanlar kesildi. Açılışa AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın da katıldı. 

AK Parti Kahta seçim bürosu açılışında Kahta Belediye Başkan adayı Yusuf Turanlı, Akıncılar Belediye Başkan adayı İsmet Çetinkaya, Bölükyayla Belediye Başkan adayı Ramazan Yalın partililere tanıtıldı Dengir Mir Mehmet Fırat, partisinin aday tanıtımına katıldığı Kahta'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tavrını değerlendirdi. 

Fırat, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsviçre'nin Davos kentinde yapılan Dünya Ekonomik Forumu'nda İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ve oturumu yöneten moderatöre karşı gerçekleştirdiği tavır tarihi bir derstir. Başbakanımızın verdiği ders bütün dünya ülkeleri ve insanlığı tarafından takdir toplamıştır" dedi.

AK Parti Kahta Belediye Başkan adayı Yusuf Turanlı'ya kefil olduğunu belirten Fırat, vatandaşlardan desteğini esirgememesini istedi. Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, AK Parti hükümetinin eğitimden sağlığa, ekonomiden, sosyal projelere kadar birçok alanda çok güzel bir yönetim sergilediğini kaydetti

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 23:47:35
Güncelleme :4 Şubat 2009 Çarşamba 12:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ünal ünlü IP: 88.254.51.xxx Tarih : 2.02.2009 22:27:40

yusuf turanlıyı tanımıyorum ama dengir mir mehmet fırat kefilse ak partili bir kişi oldugum halde altarnatif adayları destekleyecegim çünkü kefil olan öyleyse adam nasıl ortaya cıkıyor