6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Fiş toplayanlara yap-boz hediye

Vergi Dairesi Başkanlığınca başlatılan 'Ülkemi seviyorum, belgemi alıyorum' kampanya çerçevesinde Adıyaman'da alış veriş sonrası fiş ve fatura toplayan öğrencilere Türkiye Haritası'nın yap-boz'u hediye edildi.


Eylül ayı itibariyle tüm Türkiye genelinde Maliye Bakanlığı Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilere yönelik başlatılan 'Ülkemi seviyorum, belgemi alıyorum' adlı kampanyası dahilinde fiş ve fatura toplayarak kampanyaya katılan 500 öğrenciye yap-boz hediye edildi. Kampanya şartlarına uygun 100 adet belge teslim eden yaklaşık 500 öğrenciye yap-bozların teslim edilmeye başlandığını kaydeden Adıyaman Defterdarı Şefik Tongal, kampanyanın 31 Ocak 2008 tarihinde sona ereceğini kaydetti. Makamında öğrencilere yap-boz ve kalem hediye eden Defterdar Şefik Tongal ve Vergi Dairesi Müdürü Sedat Vatansever birlikte öğrencilere hediyelerini verdi.


Şefik Tongal, öğrenciler ile verginin ortak bir özelliğinin olduğunu kaydederek, "Vergi ile öğrenciler arasındaki en büyük ortak özellik; geleceğimizin teminatı olmalarıdır. Vergi ve çocuklar geleceğimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocukların, vergiye bu kadar önem vermesi bizleri çok sevindiriyor. Başlatılan kampanyaya Adıyamanlı öğrencilerin ilgisi çok iyi" dedi.


Tongal, " Başlatılan kampanya 31 Ocak 2008 tarihinde son bulacak ve Mart ayı içerisinde kampanyaya katılan öğrenciler arasında kura çekimi yapılacak. Öğrencilere verdiğimiz örnek vatandaşlık kartı üzerinde bulunan seri numaralarla çekilişe katılacaklar. Çekilişte; 1 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet masa üstü bilgisayar, 5 adet dijital fotoğraf makinesi ve 10 adet bisiklet verilecek" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 12:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?