3
Mayıs
2024
Cuma
ADIYAMAN

GAKD'dan Adıyaman'a eğitim desteği

GAKD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hamurcu ve Genel Sekreter Mahmut Özdemir Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelerek üniversiteye hazırlık yardımcı kitapları, fen ve anadolu liselerine hazırlık yardımcı kitapları ile kültür ansiklopedilerini okullara bağışlamak istediklerini belirttiler.

10 koli içersinde bulunan ihtiyaç fazlası yaklaşık 250 kitap, lise ve ilköğretim okullarına teslim edildi. Okulların kütüphanelerinin zenginleştirilmesi için GAKD Derneği’nin çalışmalarını arttıracağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hamurcu, "15 gün gibi kısa bir sürede bu kitapları toplamayı başardık. Gaziantep’te yaşayan Adıyamanlılar olarak Adıyamanlı öğrencilerin ve eğitimin sürekli yanında yer alacağız. Arkadaşlarımızın evinde bulunan ihtiyaç fazlası kitapları bir araya getirerek, eğitime katkı sağlamak istedik. Dernek olarak bundan sonra da Adıyamanlı öğrencilerimize burs vermeyi ve sosyal etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.

Adıyaman Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Açar ise, bağışlanan kitapların okul kütüphanelerinde yerini alacağını ve hayırsever insanların eğitime vereceği önem ile eğitimin daha da yükseleceğini belirtti.

iha-adıyaman
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2004 Perşembe 11:27:39
Güncelleme :14 Ekim 2004 Perşembe 11:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?