1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

GAP Gazetecileri kongresi

GAP Gazeteciler Birliği cemiyeti bu hafta sonu 3. olağan kongreye gidiyor.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 3. olağan genel kurul öncesi basın açıklaması yapan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, geniş katılımlı bir genel kurul gerçekleştireceklerini söyledi.

GAP bölgesinde ki üyelerimizin yanı sıra, çeşitli meslek kuruluşu temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasilerin yanı sıra yurt dışından davetlilerinde genel kurula katılacağını dile getiren Zeynal Abidin Kıymaz, "Geçen yıl Suriye Haseke Gazeteciler Cemiyeti ile yaptığımız kardeşlik protokolü çerçevesinde Haseke Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Halef, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Bedir Şellal ve Suriye Sena Televizyonu Haber Müdürü Hasan Ennemmur genel kurulumuza davetli olarak katılacaklardır.

Adıyaman ve bölgemiz açısından bu geniş katılım ve iştiraklerin büyük önemi bulunmaktadır. Bir bakıma bölge basının gündemdeki gelişmeleri karşılıklı istişare etmesine, diğer yandan çok sayıda medya kuruluşunun haberlerine konu olarak Adıyaman'ımız ve bölgemizin tanıtımına vesile olacak bu çok katılımlı toplantımızın başarılı ve verimli geçmesine Adıyaman Basınının da ilgi ve destek göstereceğine inancımız tamdır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 15:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?