1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gazeteciden engellilere destek

Doğuş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Emin Danış, engellileri akülü araç sahibi yapmak için kampanya başlattı.

2004 yılından bir kampanyayla çok sayıda engelli vatandaşı akülü araç sahibi yapan Gazeteci Emin Danış, yeni kampanyaya toplumun her kesiminin destek vermesini istedi. Güneydoğu Ortopedik Engelliler Derneği (GOED) Başkanı Abidin Harputluoğlu'yla yaptığı istişareler sonucu engellilerin akülü araca ihtiyacının olduğunu söyleyen Gazeteci Yazar Danış, "2004 yılında yaptığımız bir kampanyayla 26 tane araç temin edip engelli kardeşlerimizi sevindirmiştik Aradan geçen bu süre içerisinde bu araçların eskidiğini öğrendik. Adıyaman'da akülü araca ihtiyaç duyan engelli kardeşlerimize birer tane akülü araç almak için çağrıda bulunuyorum. Köşe yazarlarımız, gazetecilerimiz, radyocularımız ve televizyon kurumlarının çalışanları bu konuya destek olursa ihtiyacın giderilmesi zor değil.

Valimiz Ramazan Sodan'ın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın fonundan kampanyamıza destek olmasını bekliyoruz. Siyasetçilerimiz bu dönemlerde binlerce liralık seçim bütçesiyle seçmenin huzuruna çıkıyor. Bu bütçenin küçük bir kısmıyla kampanyaya destek olsalar eğer bu sorun çabuk çözülür, aynı zamanda yaptıkları hayır sayesinde büyük sevap kazanırlar. Yardımda bulunacak hayırseverler, Güneydoğu Ortopedik Engelliler Derneği'nin Akbank Adıyaman Şubesindeki 71987 numaralı hesabına yatırılmasını istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 09:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?