1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gece polikliniğinde fizik tedavi

Adıyaman Devlet Hastanesi'nde Dahiliye, Ortopedi ve Genel Cerrahi branşlarında açılan gece polikliniği hizmetlerine Fizik Tedavi de eklendi.

Hasta yoğunluğunun arttığı yaz aylarında Adıyaman Devlet Hastanesi yöneticileri yoğunluğu azaltmak için gece poliklinik hizmeti vermeye başladı. 3 bölümde açılan poliklinik hizmetine Fizik Tedavi polikliniği de eklendi.

Açılan gece poliklinikleri ile hasta yoğunluğunu düşürmeyi hedeflediklerini söyleyen Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan, gece poliklinik hizmeti verilmesinin mutluluk verici bir durum olduğunu dile getirerek, poliklinikler önünde oluşan hasta yoğunluğunun sona ereceğine inandığını kaydetti.

Hastane olarak yaz aylarında havaların ısınmasıyla yoğun günler geçirdiklerini vurgulayan Başhekim Uzm. Dr. Mehmet İnan, "Günlük baktığımız hasta sayısı 3 bini aştı. Bu hasta yoğunluğunu bazı polikliniklerde nasıl aşabiliriz diye çalışmalar yaptık. Ve açtığımız gece poliklinik hizmetlerini genişletmeye başladık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Adıyaman halkına en kaliteli sağlık hizmetini verebilmek için gece-gündüz çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ayrıca saat 16:00'dan gece 22:00'ye kadar hizmete açık olan gece polikliniklerinin, Ramazan ayında 24:00'e kadar uzatılabileceği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 18:26:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?