1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gençler için biraraya geldiler

Adıyaman'da Toplum Destekli Polisler, gençleri spora teşvik etmek için mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Polisevi'nde bir araya gelen Toplum Destekli Polisler ile mahalle muhtarları, eğitim ve öğretim yılının bitmesiyle birlikte çocukları kötü alışkanlıklardan korumak için mahalleler arası genç futbol takımlarının kurulması yönündü fikir alışverişlerinde bulundu. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam başkanlığında gerçekleşen toplantıda semt sahalarının yeterli olmadığı belirtildi. Mahalle liglerinin kurulması yönünde fikirlerin ortaya atıldığı toplantıda, her mahalleye semt sahası yapıldığı takdirde çocukları spora teşvik etmenin daha kolay olacağı vurgulandı.

Semt sahaları yapımında muhtarların öncülük etmeleri gerektiğini dile getiren Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak derslerinde başarı sağlamak için spora teşvik edilmeleri gerektiğini söyledi.

Sağlam, "Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın boş gezerek, kötü alışkanlıklar kazanmaması için spor etkinlikleri düşünüyoruz. Bu düşünceler içerisinde her mahalleden bir veya iki mahallenin gençlerinden bir takım çocukların sosyal faaliyetlere katılımını sağlamak istiyoruz. Okulların tatil olması ile internet işletmelerinde boşa zaman geçireceklerine turnuvalara katılmalarını bekliyoruz. Fikirlerimizi mahalle muhtarlarımıza aktardık, muhtarlarımız da bu etkinliklere destek vereceklerdir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 12:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?