2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Gençler sertifikalarını aldı

Adıyaman'da Avrupa gençlik programları uluslar arası gençlik değişimleri projesi kapsamında eğitim alan 21 genç sertifikalarını aldı.


Adıyaman Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kent Konseyi Başkanı Fahri Özkan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ebubekir Aytekin, Gençlik Komisyonu Proje Eğitmeni Hasan Kılıç ve gençler katıldı. Gençlik komisyonu sorumlusu ve proje eğitmeni Hasan Kılıç tarafından oluşturulan Avrupa gençlik programları uluslar arası gençlik değişimleri projesi kapsamında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediye olarak ilklere imza attıklarını, bunlardan bir tanesinin de oluşturulan Kent Konseyi gençlik komisyonu olduğunu söyledi. Başkan Büyükaslan, "Avrupa Birliği eğitim projesi kapsamında bir aylık eğitimin ardından 21 üyemize katılım belgelerini vereceğiz. Projeye emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.


Konuşmalar sonrasında Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Gençlik Kent Konseyi Başkanı Fahri Özkan ve Gençlik Kent Konseyi Sekreteri Ebubekir Aytekin, 21 kursiyere katılım belgelerini verdiler.

İha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 19:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?