1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gençlik merkezi tanıtımlara başladı

GENÇLİK MERKEZİ OKUL TANITIMLARINA BAŞLADI

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, okul tanıtımlarına başladı. Gençlik Merkezi faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtımlarda öğrencilerin sosyal aktivitelere karşı duyarlı oldukları gözlendi.

İlk olarak Kız Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen okul tanıtımına, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gençlik merkezi noktaları tarafından yapılan tanıtımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Gençlik Merkezi liderlerimiz tarafından gerçekleştirilen tanıtımlarda gençlere, Gençlik Merkezinin amaçları ile sosyal ve kültürel faaliyetlerinin tanıtımı yapılmaktadır. Gençlik Merkezimiz bu yıl hem ilimizde hem de il dışında birçok başarılı faaliyetler yapmıştır. Bu faaliyetlerde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek il tanıtımına da büyük katkı sağlamıştır. İnanıyorum ki, 2010 yılında da her geçen gün sayıları artarak devam etmekte olan yeni üyeler ile birlikte birçok başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bir hafta süreceği öğrenilen tanıtımlarında her okuldan iki temsilci seçilerek, Gençlik Merkezi ile okullar arasında bir bağ oluşturulması hedefleniyor. İlerleyen günlerden Gençlik Merkezi ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa kurslar açılacağı bildirilirken, 07-26 yaş arası tüm gençlere 26 Ekim Pazartesi günü başlayacak kayıtlara başvurmaları önerildi.

GENÇLİK MERKEZİ OKUL TANITIMLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 14:53:02
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 17:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?