1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gençlik merkezinden öğrenciye yardım

Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri tarafından, köy okullarında okuyan öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Geçen yıl köy okullarını boyayan Gençlik Merkezi'ne üye gençler tarafından Adıyaman merkezde maddi durumu iyi olan öğrencilerden toplanan kırtasiye ve giyecek yardımı, köy okullarında okuyan öğrencilere gönderildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve gençler, yardım malzemelerini Tut ilçesi Köseli köyünde bulunan Ayşe Ayten İlköğretim Okulu öğretmeni Musa Çiçek'e teslim etti.

Giyim ve kırtasiye yardım malzemelerinin toplanmasında 40 okulun katkısı olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Kardeş okul olarak ilan edilen ve gençlerimiz tarafından sürekli desteklenmeye çalışılan okul öğrencilerine, bu kez giyecek ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Toplam 55 koli kırtasiye ve giyim yardımını Tut, Samsat ve merkez ilçeye bağlı üç köy okuluna dağıtacağız. Bu yardımların 35 kolisi Tut'a, 15 kolisi Samsat'a, 10 kolisi merkez köy okuluna dağıtılacak. Gençlerin eğitime önem vermesi, öğrencilerin okumasına katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunması bizleri çok sevindiriyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 17:30:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?