1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gizem'in kalbi Ahmet'te atıyor

Ağabeyi tarafından organları bağışlanan Gizem Özmen'in hayat verdiği Ahmet Çetinkaya, kalp nakli sonrasında Vali Halil Işık'ı makamında ziyaret etti.

Bir süre önce Kocaeli-İstanbul TEM otoyolunda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Gizem Özmen'in kalbi Adıyamanlı Ahmet Çetinkaya'ya nakledildi. İzmir TEM otoyolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Gizem Özmen'in beyin ölümünün gerçekleşmesi sonrasında, ağabeyi tarafından kalbi İstanbul'da tedavi altında bulunan Ahmet Çetinkaya'ya takılmıştı.

Sağlığına kavuşan Ahmet Çetinkaya Adıyaman'a gelerek Vali Halil Işık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ahmet Çetinkaya kalp nakli sırasında desteklerini esirgemediğini belirten Vali Halil Işık'a teşekkürlerini ileterek, tekrar yaşama dönmenin güzel bir duygu olduğunu vurguladı.

Kalp nakli sonrasında Ahmet Çetinkaya'nın sağlığına kavuştuğunu dile getiren Vali Halil Işık, Gizem'in ağabeyinin zor bir karar verdiğini kaydederek, "Bir süre önce Kocaeli-İstanbul arasındaki yolda trafik kazası geçiren Gizem Özmen ve ailesi kaza sonrasında Gizem Özmen'in hayati fonksiyonlarını kaybetmesinden ardından kalbi ağabeyi tarafından Ahmet Çetinkaya'ya bağışlanmıştı. Ve organ naklinin doku olarak Ahmet Çetinkaya'ya uyduğu bilgisinden sonra kalbin İstanbul'a getirilmesi için uçak kiralamamız talep edilmişti. Kalp İstanbul'a getirilerek hastanede kalp naklini bekleyen Ahmet Çetinkaya'ya takıldı. Kalp nakli sırasındaki görüşmelerimde Ahmet Çetinkaya'nın durumunun iyi olduğu bilgisini aldım. Bugün Ahmet babası ile ziyaretimize geldi. Bu olaydan dolayı Gizem ve ailesi adına çok üzgünüz ama bir can kurtardıkları için şükran ve minnet borçluyuz. Gizem'in hayatta kalan aile fertlerine başsağlığı diliyoruz. Böyle bir kararı vermek aile için çok zordur ancak takdir edilecek bir karar vermelerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Ahmet'in bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diliyorum. Yapılan ziyarette Ahmet'in durumunun iyi olduğunu hep beraber gördük" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 16:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmetgizem yıldran IP: 88.231.69.xxx Tarih : 12.09.2008 14:03:23

mekanı cennet olsun.gercekten cok acı verıcı bı olay gizemler ve ahmetler olmez ahmet_e.gizem yıldıran