6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Gölbaşı MYO'ya yeni müdür

GÖLBAŞI MYO'YA YENİ MÜDÜR ATANDI

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu'na Yrd. Doç. Dr. Abuzer Akdün atandı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Bilimlerinde görevli Yrd. Doc. Abuzer Akdün, Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu müdürü oldu. Yrd. Doç. Dr. Abuzer Akdün, Gölbaşı ilçesinin coğrafi bakımdan gelişmeye açık olduğunu ifade ederek, ilçede güzel şeyler yapılabileceğini dile getirdi.

Akdün, "Şu anda Gölbaşı için birinci derecede öngördüğüm projelerden birisi buradaki öğrenci sayısını arttıracak bölümlerin açılmasını sağlamak. Yeni binamız faaliyete girdiği zaman fiziki koşullarda uygun hale gelecek. Burada bizim amacımız var olan öğrenci sayısını korumak değil, bu sayıyı artırmak birinci hedefimiz olacak. Yeni bölümler, özellikle tercih edilebilecek bölümlerin açılması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu yılsonunda da açılacak yeni bölümler belirlenmiş olacak. Gölbaşı halkından

isteğimiz böyle bir kurumu korumak için herkesin elinden geleni yapmasını istiyoruz. Böyle güzel bir kentin daha iyi imkanlara sahip olması gerektiği düşüncesiyle, gerek sivil toplum örgütlerinin gerek kaymakamlık ve belediye bazında hepsinin bize bu konuda yardımcı olmasını bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 10:21:02
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 23:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?