1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gölbaşı'nda Cumhuriyet resepsiyonu

GÖLBAŞI'NDA CUMHURİYET RESEPSİYONU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gölbaşı Meslek Yüksekokulu yemekhanesinde Kaymakam Bünyamin Yıldız tarafından Cumhuriyet resepsiyonu verildi.

Resepsiyona Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız ve eşi Şeyma Yıldız ev sahipliği yaparken, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Zafer Kocael, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Taha Ekim, Cumhuriyet Savcısı Selim Korkut, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Gölbaşı İlçe milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Gölbaşı İlçe Tarım Müdürü İbrahim Sağlam ve davetliler katıldı.

Gecenin konuşmasını yapan Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, "Bir resepsiyonda daha yeniden bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyorum. İşte Cumhuriyet budur. Hangi düşünceye sahip olursa olsun birlikte ve beraber yaşamak, güzel yaşama sanatıdır. Kurulduğu günden itibaren ciddi merhalelerden geçmiş olan Cumhuriyetimiz her yıl güçlenerek devam edecektir. Cumhuriyetimiz kimi zaman sıkıntılı dönemler geçirdi. Bu 86 yıllık dönemde Cumhuriyetin karşıtı olanlar da sona eriyor. Atatürk, Cumhuriyeti ilan ettiğinde onun gösterdiği hedef daha büyüktü. Yeryüzünde hala Türkiye Cumhuriyeti'nden daha ileri bir devlet varsa bizim Cumhuriyet adına daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Cumhuriyet'e katkımızın olması için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Geçen yıl az bir katılım olmuştu resepsiyonumuza ancak bu sene biz de gözlerimize inanamadık. Burada birlikte olma arzusunu görüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 23:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?