1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gölbaşı'nda eğitim toplantısı

2008-2009 eğitim ve öğretim yılının değerlendirme toplantısı Gölbaşı ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse başkanlığında yapıldı.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Demirkol, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Karadoğan, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aaktürk, Tut İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Eralp, Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Eren, Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ve Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gölbaşı ilçesini tanıtıcı slayt gösterisiyle başlayan toplantıda eğitimin sorun ve çözümleri değerlendirildi.

Toplantıya katılan yetkililer, Adıyaman'ın ilçelerinin eğitim alanındaki sorunlarını yerinde görme ve bu sorunların çözüm önerileri ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. Problemlerin mahallinde görülmesi ve bu problemlerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağı dile getirildi. Toplantı sonunda, her ay bu toplantıların bir ilçede yapılması kararlaştırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:36:17
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 17:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?