1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gölbaşı'nda SODES projeleri

Gölbaşı İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Sosyal Destek Programı (SODES) hakkında yaptığı açıklamada, Gölbaşı ilçesinde 7 projenin kabul edildiğini kaydetti.

Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, 7 adet kültür sanat ve spor projesinin kabul edildiğini ve projelerin toplam bedelinin 221 bin YTL olduğunu söyledi.

GAP Eylem Planı içerisinde yer alan SODES projeleri hakkında bilgi veren Yıldız, "Gölbaşı ilçesinden 32 adet proje hazırladık. Bu projenin tamamı kabul edilmedi, edilmemesinin çeşitli nedenleri var. Bu program 2012 yılına kadar devam edecektir. Bu yüzden biz kabul ettiremediğimiz bazı projeler üzerinde ısrarla duruyoruz. Dil Kullanma ve Türkçe'yi Geliştirme Projesi, Köy Spor Alanları Projesi, Spor Okulları Projesi, Semt Sahaları Geliştirme Projesi, Her Mahalleye Bir Çocuk Parkı Projesi ve Rekreasyon Projesi kabul edildi. Bu projelerin toplam maliyeti 221 bin YTL'dir " dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının SODES kapsamında projeler hazırlamasını isteyen Yıldız, "Özellikle sivil toplum kuruluşları kullanılabilecek kültürel ve sosyal projelerini sunsunlar. Maliyeti 25-30 bin YTL'yi geçmeyecek projeler ve özellikle eğitim programları SODES' de daha çok tercih ediliyor. Gölbaşı'nda yaşayan herkes bu programa katkı sunmalıdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 18:40:53
Güncelleme :17 Kasım 2008 Pazartesi 18:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?