6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Gönül köprüsü kafilesi yola çıktı

GÖNÜL KÖPRÜSÜNÜN 6. KAFİLESİ YOLA ÇIKTI

Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Gönül Köprüsü çerçevesinde altıncı öğrenci kafilesi Adıyaman'dan ayrıldı.

Gönül Köprüsü projesi kapsamında başka illere gönderilen öğrenciler öğretmenleri ve velileri tarafından uğurlandı. SODES kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kültür ve eğitim projesi kapsamında Adıyaman'dan fakir ve çalışkan öğrenciler Ankara, Eskişehir, Bursa, Çanakkale ve İstanbul'u yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Gönül Köprüsü sayesinde değişik illerin tarihi ve kültürel mekanlarını gezecek olan öğrenciler aynı zamanda gönül köprüsüne dahil olan illerin öğrencileri ile arkadaşlık kuracaklar.

Adıyaman Valiliği önünden hareket eden altıncı grupta bulunan öğrenciler, başka illeri görebilecek olmanın ve ilk kez uçağa binecek olmanın mutluluğunu yaşarken, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Öztuncer, her hafta cumartesi günü bir kafilenin kentten ayrıldığını, altıncı kafilenin Adıyaman'dan Ankara'ya kadar uçakla hareket edeceğini ve Ankara'dan sonra diğer illere yapılacak gezilerin otobüslerle süreceğini söyledi.

Öztuncer ayrıca, Gönül Köprüsü kapsamında 9 kafilenin bu gezilere katılacağını ve son kafilenin 19 Haziranda yola çıkağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 14:49:00
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 14:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?