1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Gönül Köprüsü öğrencilerine jest

Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında başka illere gidecek olan öğrencilere ayakkabı ve eşofman hediye edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Gönül Köprüsü' Projesi kapsamında Adıyaman'dan fakir ve çalışkan 300 öğrenci Ankara, Eskişehir, Bursa, Çanakkale ve İstanbul'u yakından tanıma fırsatı buluyor. Milli Eğitim Müdürlüğü bu proje kapsamında başka illeri görme ve tanıma fırsatı bulan çocuklara gezi öncesi spor ayakkabı ve eşofman hediye ediyor.

Adıyaman Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Öztunçer, geziye katılacak öğrenciler ve öğrenci velileriyle yaptığı toplantıda, öğrencilere eşofman ve spor ayakkabılarını verdi.

Öğretmenevi salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Mehmet Öztunçer, " Toplam 7 kafile halinde, her kafilede yaklaşık 40 öğrenci olmak üzere toplam 300 öğrenci Gönül Köprüsü oluşturuyor. Daha önceden iki kafile gönderildi. Her kafile beş ili geziyor ve bu gezi toplam 6 gün sürüyor" dedi.

Geziye katılan öğrencilerin maddi durumunun iyi olmamasından dolayı spor ayakkabı ve eşofman dağıtıldığını belirten Öztunçer, gezi esnasında tüm öğrencilerin aynı kıyafette olmasının daha sağlıklı olduğunu ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 10:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semra şahin IP: 78.170.12.xxx Tarih : 21.06.2009 20:35:37

bu sene ben gidiyomda çok heyecanlıyım ne zaman gidilcek???