6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Gönüllü bayanlardan anlamlı kermes

Adıyaman'da 3 bayan tarafından maddi durumu kötü olan üniversite öğrencilerine katkı sağlamak amacıyla bir kermes açıldı.

Demokrasi Parkı'nda düzenlenen kermes, maddi durumu iyi olmayan 10 üniversite öğrencisinin giderlerini karşılamayı amaçlıyor. 30 bayanın kendi imkanlarıyla getirdiği eşyaların sergilendiği kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hacer Demirtaş, Hülya Aktoprak ve Yıldız Nazlı Çelebi isimli 3 bayanın bir araya gelerek arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları giyecek, yiyecek ve çeyizlik eşyalar satışa sunuldu.

Kermes yetkilisi Hacer Demirtaş, "Arkadaşlarımla birlikte böyle bir kermes düzenlemek istedik. Arkadaşlarımızın burada hazırladıkları yiyecek giyecek ve hediyelik eşya türünden ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Elde edeceğimiz gelirler ile maddi durumu kötü olan 10 üniversite öğrencisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Kermesimiz 6 gün boyunca açık olacaktır. Tüm Adıyamanlıları kermesimize ve öğrencilerimiz için düzenlenen böylesine güzel bir mekana bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kermesin 6 gün boyunca 24 saat açık olacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 18:32:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
feyza IP: 78.174.15.xxx Tarih : 10.11.2007 11:38:15

selamlar adıyamanın güzel gönüllü insanlar.NE YAZAYIMKİ menfaatin ön planda olduğu günümüzde başkalarınıda düşünme erdeminde bulunmak ne güzel. Mevla sizlerden razı olsun. SAMSUN