1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Göreve başladı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Bilici, Adıyaman'a gelerek görevine başladı.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevine atanması ile birlikte yerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Bilici atanmıştı.

Mustafa Sağlam'ın Adıyaman'dan ayrılmasıyla birlikte Adıyaman'ın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Bilici Ankara'dan uçakla Adıyaman'a gelerek bu sabah göreve başladı.

Bilici, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde karşılama mangası tarafından resmi törenle karşılandı. Emniyet Müdür Yardımcıları Erol Etlik ve Mehmet Özkoçak, şube müdürleri, emniyet amirleri ve rütbeli personel karşılama töreninde hazır bulundu.

Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Bilici tören mangasını selamladıktan sonra, karşılama töreninde hazır bulunan rütbelilerle tek tek tokalaşarak tanıştı. Tören sonrası Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, tüm rütbelilere işlerinin başına dönmeleri ve işleri aksatmamaları talimatını verdi.

Makamına geçen Mehmet Bilici, basın mensuplarına daha sonra açıklama yapacağını belirterek, Vali Ramazan Sodan'ın makamına çıkacağını ve açıklamayı ondan sonra yapacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 11:47:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?