26
Mayıs
2024
Pazar
ADIYAMAN

Gözyaşlarıyla toprağa verildi

Uşak'ta, devriye görevine giderken hareket halindeki minibüsten atlayarak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden jandarma er İmam Bildik, memleketi Adıyaman'da toprağa verildi.

Er Bildik'in İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi, memleketi Adıyaman'a getirilerek, ailesinin oturduğu Karapınar Mahallesi'ndeki eve götürüldü.

Jandarma Er Bildik'in ailesi ve yakınları, cenazenin getirilişi sırasında sinir krizi geçirdi. 112 Acil Servis ekipleri, sık sık rahatsızlananlara müdahale etti.

Cenaze daha sonra uzun bir araç kuyruğuyla götürüldüğü Zeynel Abidin Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Uşak Jandarma Komutanlığı'nda askerliğini yapan ve 9 Ekim'de devriye görevi için sorumlu astsubay ve 4 erle birliğinden askeri minibüsle ayrıldıktan sonra cep telefonuyla konuştuğu için komutanıyla tartışıp araçtan atladığı öne sürülen er Bildik, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Uşak Devlet Hastanesi'nde dün hayatını kaybetmişti.

Yaklaşık 6 aylık asker olduğu öğrenilen Bildik'in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiş, askeri savcılık "intihar" iddiasıyla soruşturma başlatmıştı. 

AA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2012 Çarşamba 18:49:28
Güncelleme :3 Kasım 2012 Cumartesi 10:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?