2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Gündüz gözüyle araç kundaklandı

Adıyaman'da belediyeye ait zabıta aracını kundaklayan ve seyyar satıcı olduğu öğrenilen şahıs yakalandı.

Zabıtaya ait aracı belediye binasının yanında benzinle yakarak olay yerinden kaçan şahıs, polisin çalışmaları sonucunda kısa sürede yakalandı. Emniyet yetkilileri aracı kundaklayan şahsın T.S (16) olduğunu ve kundaklamayı siyasi nedenlerden dolayı yapmadığını açıkladı. Şahsın seyyar satıcı olduğu ve zabıtayla arasındaki bir problemden dolayı aracı yakmak istediği şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

ÖNCEKİ HABER

Adıyaman'da belediyeye ait zabıta aracı gündüz gözüyle bir kişi tarafından kundaklandı.

Belediye binasının yan tarafından bulunan zabıta aracının üzerine benzin dökerek ateşe veren bir kişi kayıplara karıştı. Kundaklama olayını gördüğünü iddia eden bir vatandaş, kendisine silah çekilmesi nedeniyle şahsı kovalamayı bıraktığı öğrenildi. Kundaklanan araçta meydana gelen yangın belediye görevlileri tarafından söndürdü. Çevredeki meraklı vatandaşlar ise yangın söndürme çalışmalarını cep telefonu kameralarına kaydetmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de soğutma çalışmaları yaptı.

Daham sonra olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvernlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından araç üzerinde çalışmalar yapılırken olay yerine gelen Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam görevlilerden bilgi aldı. Görgü tanıkları, genç bir kişinin araca benzini döktükerek, çakmakla tutuşturduktan sonra kaçtığını ifade ettiler. Polis kundaklamayı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışmalarına başladı.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, kundaklama olayına karışan kişinin eşkalinin belirlendiğini, kundaklama olayının siyasi olup olmadığının araştırıldığını belirterek, en kısa sürede olayı çözeceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 18:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah canlı IP: 212.175.112.xxx Tarih : 16.02.2008 19:20:59

adıyamanımızda yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum.bence bu sıradan basit bir olay degil.çünkü bu iş profesyonel bir şekilde hazırlanmış.çünkü olayı yapan kişi 16 yaşında yani cezadan yırtıyor.yani bu demek oluyor ki bu şahıs genç degil daha çocuk.dahası benim zabıtayla sorunum var diyor.bence şahısla sorunu olan sorun yaşadıgı şahsa zarar vermek ister kurumuna degil.üstelik bu işte bir bit yenigi daha var.ve soru işareti bırakan bir ayrıntı ise neden gecenin geç saatleri degilde gündüz gözüyle yapıldı.kim ne derse desin bu olay söylendigi kadar masum degil.ve bana görede bu olayın ardında bazı kirli odaklar olabilir ve bunuda yetkililer şimdilik geçiştirmek istemişde olabilir.çünkü ucu farklı yönlerede gidebilir.bu çirkin saldırıyı olasılıkta olsa herkim tertipletmişse zararınıda ergeç kendileri görecektir.çünkü onurlu adıyaman halkı belediyesinin dün yanında oldugu gibi bugunde yarında yanında olacaktır.ayrıca bu üzücü hadiseden dolayı bütün belediye personeline vede çok kıymetli başkanımız necip büyükaslana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.başkanım halkın dün oldugu gibi bugunde yarında senle olacaktır. saygılarımla