1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Hakem ve gözlemciler sezonu açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) 2008-2009 amatör futbol sezonunun açılışını müzik eşliğinde yaptı.

Adıyaman Atatürk Stadı'nda düzenlenen açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı, TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı, Gözlemciler ve Temsilci Kurulu İl Başkanı Murat Yüzer'in yanı sıra Adıyaman'da görev yapan hakem ve gözlemciler katıldı. Sezon açılışı için düzenlenen törende Gençlik spor İl Müdürlüğü gençlik merkezi üyeler tarafından Kahramanmaraş'ta düzenlenen ses yarışmasında derece alan sanatçılar konser verdi. Hakem ve gözlemciler mini konserle eğlendi.

Törende konuşan TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz, yeni sezonda her zaman olduğu gibi tarafsız ve objektif bir şekilde maç yöneteceklerini belirterek, "Adıyaman'da görev yapacak olan hakemlerimiz, her zaman olduğu gibi yine tarafsız, adil görev yapacaklardır. Hakem ve gözlemcilerimiz, ilimizde futbolun gelişmesi için üzerlerine düşen görevi yapmaya devam edecek. Yeni sezonun başta ilimiz olmak üzere Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim. Amatör takımlarımıza centilmenliğin ön planda olması dileği ile kazasız belasız, sakatlığın olmadığı bir sezon geçirmelerini diliyoruz. Dört klasman hakemimiz Türkiye profesyonel futbol liglerinde görev yapıyor. Klasman hakemlerimizle birlikte toplam 25 hakemimiz amatör küme maçlarında görev yapacak" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı ise, yeni futbol sezonunun hayırlı olması dileklerinde bulunarak, hakemlerin özveri ile çalıştıklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?