1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

HAKSEN temsilcisini seçti

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları (Haksen) Konfederasyonu AB işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek Teknik Destek ve Bilgi Değişim Ofisi (TAIEX) toplantısına katılması için konfederasyonu temsilen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Babacan'ı seçti.
TAIEX tarafından Ankara'da gerçekleştirilecek olan toplantıya sendikalar arasında sadece Haksen'in, Haksen Konfederasyonu'nu temsilen de Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Babacan'ın katılacağı bildirildi. Avrupa Birliğinin işbirliğinde, kamu çalışanlarını yönlendirme, sosyal olay, eşit haklar konusunda kamu çalışanlarının bilgilendirilmesi ve görüş alış verişinin yapılacağı toplantının 27-28 Nisan'da gerçekleştirileceği açıklandı.

Mahmut Babacan, konfederasyonun kendisi seçmesinin kendisi için bir onur olduğunu belirterek, "Toplantıya ülkemizdeki memur sendikalarını temsilen Haksen'in çağrılması sendikamızın sorun değil çözüm üreten, bu anlamda projeler sonun evrensel değerde sendikacılık yaptığının bir kanıtıdır. Bizlerde sendikamızı en iyi şekilde temsil edecek ve çözümün bir parçası olacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 15:13:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?