1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Halı saha şampiyonu belli oldu

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Adıyaman Şubesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen geleneksel halı saha turnuvası sona erdi.

İki ay süren turnuvanın final mücadelesini İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Durmuş ve Ebubekir Fırat, Memur-Sen Genel Denetleme Kurulu üyesi Mehmet Dağtekin, Memur-Sen başkanları ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. 34 takımın katılım gösterdiği turnuvanın finalinde Emniyet İlköğretim Okulu ile Çemberlitaş İlköğretim Okulu finalde mücadele etti. Normal süresi berabere sonuçlanan final müsabakasında şampiyon penaltı atışları ile belirlendi. Penaltı atışları sonrasında rakibine üstünlük sağlayan Emniyet İlköğretim Okulu şampiyonluğunu ilan etti.

Final müsabakası sonrasında dereceye giren takımlar düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Milli Eğitim Müdür Hasan Alaköse bu turnuvanın eğitimciler arasında kaynaştırma ve dostluğu pekiştirme açısından çok yararlı olduğunu belirterek, “Bugün çok güzel bir dostluk ve şenlik tablosuna şahit olmaktayız. Buna vesile olan Eğitim-Bir-Sen'e çok teşekkür ediyorum. Eğitim camiası içerisinde heyecan ve şevk uyandıran bu turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğine inanıyorum. Başta dereceye giren takımlar olmak üzere bütün takımları ve eğitimcileri tebrik ediyorum” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci ise, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz ve bu yıl altıncısı gerçekleşen halı saha futbol turnuvamızın gördüğü ilgi ve ortaya konan mücadele bizleri fazlasıyla sevindirmektedir. Eğitim-Bir-Sen olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiğimiz önem devam edecektir. Katılan ve katkısı olan değerli eğitimcilere, yönetim kuruluma, hakem heyetine ve tertip komitesinde yer alan değerli arkadaşlarıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Turnuva sonunda Emniyet İlköğretim şampiyon olurken Çemberlitaş İlköğretim ikinci, Rekabet Kurumu Lisesi ise üçüncü oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 12:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?