1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Halk Eğitim'den modern uygulama

Adıyaman Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslara internet üzerinden kayıt yaptıranların sayısı gün geçtikçe artıyor.

İnternet kayıtları ile birlikte kurslara başvuruların ve kursiyer sayılarının arttığını söyleyen Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Yakup Akıncıoğlu, internet üzerinden kurslara 5 ayda bin 300 kişinin kayıt yaptırdığını söyledi.

150'nin üzerinde kursta kursiyerlere eğitim verdiklerini söyleyen HEM Müdürü Yakup Akıncıoğlu, 2008-2009 yılı içerisinde 10 binin üzerinde kursiyerin kayıt yaptırdığını açıkladı. Yıl içerisinde bugüne kadar en çok kayıtın okuma ve yazma kurslarına yapıldığını belirten Akıncıoğlu, okuma ve yazma kurslarına gösterilen ilgiyi geçen yıl bu kurs sonunda sertifika alan kursiyerlere altın verilmesine bağladı.

Akıncıoğlu, ”Bu yıl en çok kayıt okuma ve yazma kursuna yapılmıştır. Okuma ve yazma kursundan sonra en çok ilgi tıbbi sekreterlik ve bilgisayar kurslarına gösteriliyor. Bu yıl içerisinde 8 binin üzerinde kursiyere sertifikalarını verdik. Herkes internet kullanmayı bilseydi bu sayı daha çok artacaktı. İnternet kullanıcıları sitemize girerek hem kurslar hakkında bilgiler alıyorlar hem de kurslara başvuru yapabiliyorlar” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 10:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?