1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Haluk Levent'ten Filistin'e destek

Özel bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak Adıyaman'a gelen ünlü rock sanatçısı Haluk Levent hayranlarını coştururken, Arapça seslendirdiği şarkıyla İsrail'in Filistin'de yaptığı zulmü anlattı. Filistin'e uygulanan zulme seslendirdiği şarkıyla tepki gösteren Haluk Levent'i hayranları ayakta alkışladı.

Adıyaman'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Haluk Levent, seslendirdiği şarkılarla kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu. Renkli görüntülere sahne olan konserde Haluk Levent, sık sık hayranlarıyla şakalaştı. Atatürk stadyumunda gerçekleştirilen konserde platformdan inerek hayranlarının arasına giden Haluk Levent'e dokunabilmek ve fotoğraf çektirmek isteyenler izdiham yaşanmasına sebep oldu. Haluk Levent, sevilen şarkılarını hayranları için seslendirirken, konsere katılan çiftler seslendirilen şarkıları birbirlerine sarılarak söyledi. Levent, zaman zaman seslendirdiği şarkılarda hayranlarıyla düet yaptı.

Aşk şarkılarının yanı sıra hareketli şarkılar da seslendiren Haluk Levent'i dinlemeye gelen gençler konser süresince ayakta kalırken, güvenlik güçleri kalabalık gurupların arasında zor anlar yaşadı. Haluk Levent'in geç gelmesi sebebiyle 1,5 saat geç başlayan konser sonunda hayranları ve konser sponsorları Levent'e çiçekler takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 09:31:04
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 22:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?