1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Harfane ekibine yoğun ilgi

Adıyaman'da yeni kurulan Belediye Harfane ekibine çevre illerden davet üstüne davet geliyor.
Adıyaman'da geçtiğimiz günlerde Adıyaman Belediyesi bünyesinde kurulan Belediye Harfane ekibine yoğun ilgi gösteriliyor.

Şanlıurfa'ya has Sıra Geceleri ekipleri gibi meşhur olan Adıyaman Harfane ekipleri Türkiye genelinde programlara katılıyor.

Adıyaman'ın tanınmış sanatçılarından Nuri Büyükyolcu'nun önderliğinde kurulan ve içersinde Mehmet Aslan gibi sanatçıların da bulunduğu Belediye Harfane ekibi, Malatya'da düzenlenen Anadolu Basın Birliği 3. yılı etkinliklerine davet edildi. Türkiye'nin birçok bölgesinde programlara davet edilen ekip, son olarak Malatya'ya davet edildi.

Nuri Büyükyolcu, yeni oluşturulan Harfane ekibinde çok değerli sanatçıların yer aldığını ve Adıyaman'ın tanıtımı noktasında üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirtti. Büyükyolcu, "Hem Adıyaman kültürünü hem de, Adıyaman yöresine ait türküleri Türkiye'nin değişik illerinde tanıtıyoruz. Adıyaman'ın tanıtımı noktasında üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 3. yılı etkinlikleri kapsamında bizleri davet ettiler. Katıldığımız programlarda olduğu gibi bu programda da kentimizin tanıtımını en iyi şekilde yapacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 16:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?