1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Harp malülü derneğine ziyaret

Vali Ramazan Sodan ve Garnizon Komutanı Ali Osman Salık, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şubesi’ni ziyaret etti.

Derneği ziyaret eden Vali Ramazan Sodan ile Garnizon Komutanı Ali Osman Salık'ı gazi ve Şehit yakınları karşıladı. Derneği ziyaret eden Vali Ramazan Sodan ve Garnizon Komutanı Ali Osman Salık, şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını dinledi. 19 Eylül Gazi ve Şehitler Haftası nedeniyle Gazi ve Şehit aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geleceklerini belirten Vali Ramazan Sodan, bu ailelere her türlü destek sağlamaya hazır oldukların kaydetti.

Türk milletinin her türlü tehditleri bertaraf ettiğini dile getiren Garnizon Komutanı Ali Osman Salık ise,"Geçmiş yıllarda bizler hem içten hem dıştan tehditlere maruz kalmışız. Ama bu tehditleri millet olarak bertaraf etmeyi başarmışız. Bunu başarırken birçok kardeşimiz canlarını verdiler. Bir çok kardeşimiz kanlarını akıttılar ve gazi oldular. Dolayısı ile şehit yakınlarına ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bu topraklar için ölen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Minnetle anıyoruz. Gazilerimize ise bundan sonraki yaşamlarını sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmeleri için devlet ve millet olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu millet asla şehidini ve gazilerini unutmaz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 12:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?