7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Hasan Şengün bıraktı!

SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Adıyamanspor'un Teknik Direktörü Hasan Şengün görevini bıraktığını açıkladı.

Kulüp binasında açıklamalarda bulunan Şengün, Adıyamanspor'un başarılı olması için çalıştığını fakat genç kadro nedeniyle bazı sıkıntılar yaşandığını, bu nedenle de takımın puan kayıpları yaşadığını söyledi. Şengün, sahasında henüz 3 puan ile tanışamayan Adıyamanspor'un başarılı olması içinde temennilerde bulundu.

Adıyamanspor'da daha önce de görev yaptığını fakat önceki başarıları bu sezon yakalayamadığını söyleyen Şengün, "Bu sezonda başarılı olmak için Adıyamanspor'a geldim. Ben geldiğimde genç bir kadro oluşmuştu. Gençlerimiz kendine güvenmekte zorluk çekti. İyi maçlar çıkardık fakat istediğimiz puanları alamadık. Sonuç olarak takıma yeni bir teknik direktörün başarı getireceğine inandım ve istifamı sundum. Yönetimde istifamı onayladı" dedi.

İstifa için erken değil mi? sorusuna "Erken ama Türkiye'de bu tür istifalar yaşanıyor" diyerek yanıt veren Şengün, "Ben Adıyamanspor'dan memnundum. Burada olmaktan da mutluyum ama sonuç olarak istifam kabul edildi. Burada olduğum süre içerisinde bana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu

İstifayı değerlendiren Kulüp Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan, teknik direktör Hasan Şengün'ün özveriyle ve kalitesiyle Adıyamanspor'a faydalı olmak için çalıştığını fakat verdiği karara saygı duymak gerektiğini ifade etti.

Asbaşkan İsmet Atay da, teknik direktör arayışı içerisinde olduklarını ve bu hafta oynanacak Gebzespor karşılaşmasına yeni teknik adamla çıkabileceklerini belirtti.

SPOR TOTO 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 17:28:00
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 19:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?