6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Hastalara hosteslik hizmeti

Adıyaman 82. Yıl Devlet Hastanesi, hasta ve hasta yakınlarının hastanede bekleme sürelerini kısaltmak ve hastalara işlemleri sırasında yardımcı olmak için hosteslik hizmeti sunmaya başladı.

Hastanede yaşanan hasta yoğunluğu göz önüne alınarak yaşlı, okuma yazma bilmeyen ve engelli hastalara hizmet verecek olan hostesler, hasta ve hasta yakınlarına işlemleri sırasında yardımcı olacak. Hastaların hastanede geçirdikleri zaman dilimini kısaltmak ve işlemlerini kısa sürede yaparak, hastaneden ayrılmalarını sağlamak için kurulan hosteslik sistemi vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Murtaza Yetiş, hastaların her türlü işlemlerinde yardımcı olacak olan hosteslerin, özellikle okuma yazma bilmeyen ve yaşlı kişilere hizmet edeceğini kaydederek, "Hastanemize gelen okuma yazması olmayan, yaşlı ve görme özürlü vatandaşlarımızın poliklinik ve servisleri bulmada karşılaştıkları güçlüğü en aza indirmek için hosteslik sistemini getirdik. Bu personellerimiz hastaların tüm işlemlerinde yardımcı olacak. Yeni uygulamamız hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 14:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?