1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Hastalara özel traş

Adıyaman Devlet Hastanesi'nde, uzun süre polikliniklerde yatan hastalara odalarında tıraş olma imkanı sağlıyor.

Bölgede birçok devlet hastanesinin sahip olmadığı teknik ekipmanlara sahip olan Adıyaman Devlet Hastanesi, hizmet ağını genişletiyor. Uzun süredir polikliniklerde yatan ve tıraş olma imkanı bulamayan hastalar artık odalarında tıraş oluyor. Hastane ile anlaşması bulunan şirket elemanı Berber Hicri Kaya tarafından yapılan tıraşı bir hizmet olarak gördüklerini söyleyen hastalar ve yakınları bu hizmetten çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Kentte ilk defa Adıyaman Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen bu hizmet kapsamında günde 10 hastanın tıraş edildiği belirtildi. Hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başhemşire Ayten Özharıkçı, yapılan tıraşlar karşılığında hastalarda herhangi bir ücret alınmadığının altını çizdi.

Tıraşların oldukça hijyenik bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Özharıkçı, "Uzun süre hastanemiz polikliniklerinde yatan hastalarımız bulundukları durum itibari ile tıraş olamıyorlardı. Hastalarımız tıraş olamayınca rahat edemiyorlardı. EKG çekimlerinde bazen sıkıntılar yaşanıyordu. Bütün bu olumsuzlukları önlemek amacıyla hastalarımıza yönelik böyle bir hizmet başlattık. Hizmetimiz bizi ve hastalarımızı mutlu etti. Hastalarımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için çalışıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 14:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?