1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Haydar Baş Kahta'da

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki mitingde yaptığı konuşmasında hükümeti veya muhalefeti eleştirmeyeceğini belirterek, "Buraya BTP Kahta Belediye Başkan Adayımız Yasin Erdem'e destek istemeye geldim" dedi.

Kahta ilçesindeki İsmet Paşa Caddesi üzerinde BTP Kahta Belediye Başkan adayı Yasin Erdem'in seçim koordinasyon merkezi önündeki mitinde konuşan BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, BTP Kahta adayı Yasin Erdem ile birlikte vatandaşları selamladı.

Prof. Dr. Haydar Baş, iktidar olduklarında Milli Ekonomi Modeli'ni uygulayacaklarını belirterek, hem Türkiye'yi hem de yerel yönetimleri hasret kaldıkları hizmete kavuşturacaklarını kaydetti.

Baş, "Burada ne iktidarı ne de ana muhalefeti veya diğerlerini eleştirmeyeceğim. Yapılacak eleştiri şimdiki meselemizin dışına çıkmaktadır. Burada göz ardı edilmeyecek asıl mesele ve en önemli gayeniz, şu olmalıdır; seçimlerde Yasin Erdem'e destek çıkmak ve onu Kahta'nın hizmetçisi yapmaktır. Diğer siyasi partilerin ülkeyi yönetecekleri milli bir modelleri yoktur. Milli Ekonomi Modeli Türkiye'yi kalkındıracaktır. Ulusal ve uluslararası yetkililer tarafından kabul gören bu model, ülkemize çok büyük kazanımlar sağlayacaktır. İktidara geldiğimizde bu modeli işleme koyacağız. AB yetkilileri tarafından olumlu karşılanan bu model ile Türkiye kalkınacaktır.

Çinlisi, Asyalısı, Avrupalısı bu model ile ülkemize çalışmaya gelecek. İktidara geldiğimizde asgari ücret 2 bin TL ve ev hanımlarına aylık maaşı 500 TL, çocuklara 250 TL aylık maaş verilecektir. Bunların nasıl olacağı Milli Ekonomi Modeli'nde mevcuttur. Milli Ekonomi Modeli, Türkiye'de ve dünyada kabul görmüş bir siyasal projedir. Noter tarafından onaylattığım bu vaatler iktidara geldiğim zaman yürürlüğe girecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?