6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Hayvanları koruma kurulu toplandı

HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANDI

Adıyaman Hayvanları Koruma Kurulu, Vali Vekili Aydın Börü başkanlığında toplandı. Toplantıda; hayvan barınaklarının yer seçim çalışmaları konusu ele alındı.

Adıyaman Vali Vekili Aydın Börü başkanlığında yapılan toplantıya; Çevre ve Orman İl Müdürü Harun Dindar, Tarım İl Müdürü Erdal Özer, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Adıyaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Karaman ve Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Gonca Keser katıldı.

Toplantıda, hızla çoğalan sahipsiz sokak köpeklerinin dengeli bir şekilde çekilmesi için kısırlaştırma çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Vali Vekili Aydın Börü, Adıyaman'da yapılması düşünülen hayvan barınağının yapılacağı alanla ilgili yer seçim çalışmalarını takip edeceklerini belirterek, köylerden il ve ilçe merkezlerine gelen sahipsiz sokak hayvanlarının tespitinin yapılarak popülasyonun artmaması için İl Özel İdaresinden ödenek talebinde bulunulacağını ve belirtilen işle ilgili ödenek ayrılması durumunda kısırlaştırma çalışmalarına önem verileceğini sözlerine ekledi.

HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 11:54:01
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 13:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?