1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

HEM'den ücretsiz KPSS kursu

KAHTA HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDEN ÜCRETSİZ KPSS KURSU

Adıyaman'ın Kahta Halk Eğitim Merkezi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan öğretmen adaylarına ücretsiz kurs verecek.

Geçen yıl da Kahta Kaymakamlığı ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle açılan kursa katılan kursiyerler girdikleri sınavdan büyük başarı elde etmişlerdi.

Bu yıl açılacak kursla ilgili olarak konuşan Kahta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Remzi Akgül, "Kahta'da ekonomik durumu zayıf ve herhangi bir ücretli kursa gitme olanağı bulunmayan öğretmen adaylarının girecekleri KPSS'de başarılı olmalarını sağlamak amacıyla bu kursu düzenlemeye karar verdik. İlçemizde gerçekten böyle bir kursa ihtiyaç vardı. Biz de bu ihtiyacın farkında olduğumuz için KPSS'ye girecek olan gençlere yardımcı olmayı, burada dershane ve özel eğitim alma imkanı olmayan öğrencilere KPSS' de katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Gençlerimizin gelecekteki hayatlarına atacakları ilk adım için önemli olan bu sınavda gençlerimize her konuda olduğu gibi Halk Eğitim Merkezi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Bu kurs sayesinde gençlerimizin KPSS' de başarılı olacaklarına inanıyorum. Kurs hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri verilecektir. Yaklaşık 8 ay sürecek olan KPSS kursu Haziran ayında sona erecek. Gençlerimiz için önem taşıyan bu kursun amacına ulaşacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Açılacak kursu katılmak isteyen kursiyer adaylarının Kahta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmeleri istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 17:01:00
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 17:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?