6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

HEM'in yeni müdürü İdris Zengin

İDRİS ZENGİN ADIYAMAN HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Gölbaşı Halk Eğitim Müdürü İdris Zengin, Adıyaman Halk Eğitim Müdürü olarak atandı.

Gölbaşı ilçesinde 6 yıl Halk Eğitim müdür yardımcılığı, 14 yıl müdür olarak görev yapan İdris Zengin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yönetmenliğinin zorunlu tayini gerekçesiyle Adıyaman Halk Eğitim Merkezine atandı. Halk Eğitim Müdürü Yakup Akıncıoğlu'nun İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne atanmasın ardından, uzun yıllar Gölbaşı ilçesinde görev yapan İdris Zengin Halk Eğitim Müdürlüğüne atandı.

İdris Zengin heyecanlı ve iddialı bir şekilde yeni yerinde göreve başladığını belirterek, "Yeni bir misyonumuz ile merkezimizi hak ettiği konuma getirmek başlıca görevimiz olacaktır. Bunu ekip olarak başaracağız. Geçmişteki tecrübemi, birikimimi, bilgimi en doğru şekilde çalıştırarak başarmaya çalışacağım. Vatandaşımızın hizmetkarı olacağız" dedi.

Okul dışındaki herkesi eğitimle buluşturmayı amaçladıklarını belirten Zengin, "Klasik eğitim anlayışının dışına çıkarmak, toplumun ihtiyaç duyduğu yeni kurs çalışmaları yapılacaktır. Ülke sevgisini şiar edinmiş bir kadro anlayışı ile büyük Atatürk'ün gösterdiği hedefe doğru ilerlemek görevimiz olacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 11:38:00
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 12:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?