1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Hilal'in dershane sevinci

Adıyaman Yunus Emre İlköğretim okulunda eğitim gören ve ailesinin maddi durumu yetersiz olan Hilal Acar adlı kız çocuğuna özel bir dershane sahip çıktı.

Seviye Belirleme Sınavında 411 puan alarak başarı sağlayan fakat ailesinin maddi durumunun yetersiz olması nedeniyle dershaneye gidemeyen Hilal Acar adlı kız çocuğuna özel bir dershane sahip çıktı. Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Danış'ın Yunus Emre İlköğretim okulunda öğrencilerle yaptığı söyleşide, okul öğretmenleri tarafından başarılı gösterilen ve dershaneye gitmeyi çok istediği öğrenilen Hilal Acar'a, özel bir dershane ücretsiz eğitim vermeyi kabul etti.

Böyle bir mutluluğa pay sahibi olmasının sevindirici bir durum olduğunu belirten Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Danış, okullarda öğrencilerle yaptığı söyleşilerde başarılı öğrencilere rastladığını ve bu öğrencilerin başarı seviyelerini arttırmak için öğrencilere destek verdiklerini açıkladı.

Hilal Acar'ın öğretmenleri, öğrencilerine güvendiklerini ve gelecekte çok başarılı mevkilere yükseleceklerinden emin konuştular.

Büyünce çocuk doktoru olmak istediğini duyduktan ve azmini gördükten sonra dershane kapılarını Hilal Acar'a açtıklarını söyleyen Elit Zambak dershanesi müdürü Mustafa Çoşkun, Hilal Acar gibi gelecek vadeden öğrencilere katkıların devam edeceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 19:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?