1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Hırsız yakalayan polise ödül

Kahta ilçesinde geçtiğimiz hafta kuyumcudan bilezik çalan hırsızı yakalayan polis memuru, Kahta Kaymakamı Sertel Otcu tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Kuyumcudan iki altın bilezik çalarak kaçan M.S. isimli hırsızın peşine düşen ve şahsı çaldığı bileziklerle birlikte yakalayan Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'nda görevli polis memuru Metin Oruç'a, Kahta Kaymakamı Kadir Sertel Otcu tarafından takdirname verildi.

Kahta Kaymakamı Otcu'nun makamında düzenlenen törene Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Yıldırım ve polis memuru katıldı. Törende konuşma yapan Kaymakam Otcu, Türk polisinin her zaman başarılı çalışmalara imza attığını belirterek Kahta Emniyeti'nde görev yapan tüm polislerin, görevlerinde üstün gayret ve titiz çalışmalar sergilediğini söyledi. Otcu, "Geçtiğimiz hafta ilçemizde bulunan bir kuyumcu dükkanından iki altın bilezik çalarak kaçan zanlının peşine düşen ve şahsı yakalayıp etkisiz hale getiren başarılı polisimizi öncelikle tebrik etmek istedik. Gösterdiği performans ile bizleri gururlandıran polis memurumuzu bu başarılı çalışmasından dolayı takdirname ile ödüllendirdik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 12:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?