1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Hırsızlar kamerada!

ADIYAMAN'DA KUYUMCUDAN HIRSIZLIK

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kuyumcu dükkanına altın alma bahanesiyle giren 2 kişinin 9 adet burma bilezik hırsızlığı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki kuyumcu dükkanına giren ve karı koca oldukları tahmin edilen hırsızlar, kuyumcunun gözleri önünde 9 adet burma bileziği el çabukluğu ile çaldı. İşyerine gelerek bilezik ve küpe almak istediklerini belirten şahıslar işletme sahibi Hacı Yılmaz'dan bilezikleri vitrinden çıkarmasını istedi.

İşletme sahibi, vitrinden çıkarttığı bilezikleri bayana verdi. Bilezikleri alan bayan bir taraftan bilezikleri incelerken, kapının girişinde bekleyen bay ise işletme sahibini konuşarak oyalamaya başladı. Kuyumcunun bir anda başka yöne baktığını gören bayan elindeki bileziklerden 3 tanesini elindeki cüzdanın altına aldı. Cüzdanın altındaki bilezikleri daha sonra cebine koydu.

Bir süre işletme sahibiyle sohbet eden karı koca, daha sonra başka bileziklere bakmak istedi. İşletme sahibi bu kez çok sayıda bileziği vitrinden alarak bayana uzattı. Bileziklere bakan bayan dalgınlıktan yararlanarak ikinci hamlede 6 adet burma bileziği el çabukluğu ile yine cüzdanının altına koydu.

Bir adet bilezik beğenen karı koca daha sonra küpelere bakmak istediği belirterek, bir tane küpe beğendi. Bu küpeyi de alan şahıslar bin 420 TL ile 200 Euro'yu ödeyerek işyerinden uzaklaştı. İşletme sahibi daha sonra bilezikleri kontrol ettiğinde bileziklerden bir kısmının çalındığının farkına vardı.

Polise haber veren işletme sahibinin ifadesi ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ışığında kayıplara karışan şahısların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

ADIYAMAN'DA KUYUMCUDAN HIRSIZLIK
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 17:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?