6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Hırsızlar polisten kaçamadı

HIRSIZLAR POLİSTEN KAÇAMADI

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 3'ü çocuk olan 4 hırsızlık zanlısını kovalamaca sonrasında yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin hırsızlık olaylarına karşı Bahçelievler Mahallesi ve civar Mahallelerinde devriye görevlerini yaptıkları sırada 4 şahıs, ekip otosunu fark ederek kaçmaya başladı. Polis ekipleri ellerinde bulunan malzemeleri atan şahısları yaşanan kovalamaca sonrasında yakaladı. Aykut S. ile yaşları küçük olan A.B., C.A. ve O.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Şahısların yapılan GBT sorgulamasında A.B. isimli şahsın 15 adet ev ve işyerinden hırsızlık suçundan kaydının olduğu, A. S. isimli şahsın ise 1 adet hırsızlık suçundan kaydının olduğu ortaya çıktı. Şahıslar kaçarken attıkları 1 adet fotoğraf makinesi, 1 adet saç kurutma makinesi, 1 adet altın köstekli saat, 2 adet deri kemer, 1 adet kurbağıcık anahtar, 1 adet kerpeten, 1 adet büyük ekmek bıçağı, 3 adet imitasyon yüzük ve 1 adet çok amaçlı bıçak ve tornavida ele geçirildi.

A.S. ifadesinde Bahçelievler Mahallesi'nde müşteki M.T. isimli şahsa ait ikamete hırsızlık amacıyla girdiklerini ele geçirilen malzemelerin belirtmiş oldukları ikametten çaldıklarını söyledi. Zanlılar yapılan sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HIRSIZLAR POLİSTEN KAÇAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 16:13:01
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 17:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?