1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Hırsızlık şüphelisi suçsuz çıktı

Adıyaman'da bir hafta önce valilik arkasında bisiklet çalmak istediği gerekçesiyle vatandaşlar ve polisler tarafından yakalanan şahsın, olayla ilgisinin olmadığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Yeşilkart Bürosu önünde bulunan park alanından bisiklet çalmak istedikleri ileri sürülen ve vatandaşlar tarafından yakalanan iki kişiden birisi olan M.İ. isimli şahsın, olayla ilgisinin olmadığı anlaşıldı.

Vatandaşlar tarafından yakalanan ve polise teslim edilen M.İ.'nin olayı gerçekleştirmek isteyen İ.K. isimli şahısla mahalle arkadaşı olduğu, hırsızlık girişimi olayıyla bağlantısının olmadığı belirtildi. Yakalanan İ.K. isimli şahıs cumhuriyet savcılığına verdiği ifadesinde, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, olaydan M.İ. isimli şahsın bilgisinin olmadığını söyledi. M.İ. ise ifadesinde, İ.K. ile olaydan önce karşılaştıklarını, İ.K.'nin kendisine 'Amca oğlumun bisikletini valilik önünden alarak mahalleye gidelim" dediğini söyledi. Savcılık M.İ.'nin olayla ilgisinin olmadığı yönünde beyanlar üzerine kovuşturmaya gerek olmadığını açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 16:27:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?