1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Huzurevi sakinlerine sağlık taraması

Adıyaman Belediyesine bağlı huzurevi sakinleri, Adıyaman Devlet Hastanesinde görevli sağlık ekiplerince ücretsiz sağlık taramasından geçirildi.
Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hüseyin Erdoğan, Başhemşire Ayten Özharıkçı ve Laboratuar Teknisyeni Ünzile Çağlayan, huzur evi sakinlerini sağlık taramasından geçirdi. Adıyaman Devlet Hastanesinden huzurevine gelen sağlık ekipleri, huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti. Huzurevi sakinleri sağlık yönündeki rahatsızlıklarını, sağlık ekipleri ile paylaştı. Huzurevinde kalan 4 kişiden biri olan Abdullah Alptekin (66) isimli huzurevi sakini sağlığının iyi olduğunu ileri sürerek, sağlık taramasına girmedi. Sağlık taramasından geçen diğer 3 kişinin ise çeşitli sağlık sorunlarının olduğu tespit edildi.
Konuyla ilgili olarak sağlık taramasından geçen huzurevi sakinlerinde ortaya çıkan sağlık sorunlarıyla ilgili olarak gerekli tedavilerin yapılacağını dile getiren Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet İnan, sağlık taramasından geçen 3 kişinin önemli hastalıklarının bulunmadığını kaydederek, "Huzurevi sakinlerini hem ziyaret etmek için hem de sağlık kontrolünden geçirmek için sağlık ekiplerimiz huzurevine gitmişlerdir. Sağlık alanında amacımız hizmeti ayağa götürmektir. Adıyaman Devlet Hastanesi olarak belirli aralıklarla, çeşitli adreslere ücretsiz sağlık taraması hizmeti gönderiyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 18:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?