1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

İftar çadırı temizlenerek hazırlandı

Demokrasi Parkı'nda bulunan iftar çadırı belediye ekipleri tarafından temizlenerek Ramazan Ayı'na hazırlandı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, iftar çadırının içini tazyikli suyla yıkadı. Çadırın iç kısmını da yıkayan ekipler Ramazan'a sayılı günler kala hazır hale getirdi. Geçtiğimiz Ramazan aylarında vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırına bu yıl da aynı ilginin olması bekleniyor. Günlük en az bin kişinin iftarını açtığı iftar çadırının temiz ve hijyenik olmasına gayret gösteren belediye ekipleri, tüm hazırlıklarını tamamladı.

Mübarek Ramazan ayında fakir fukaraya sıcak bir yemek vermenin dışında iftardan sonraki etkinliklerinde mekanı olan çadırdaki tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, bu yıl birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliğinin yapılacağını söyledi.

Büyükaslan, "İftar çadırında her yıl binlerce kişiye yemek verildi. Bunun yanında sosyal belediyecilik anlayışı içersinde çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenledi. Bu etkinliklere iftar çadırı ev sahipliği yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar çadırı çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Tüm hazırlıklar tamamlandı; Mübarek Ramazan ayının gelmesini bekliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 17:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?