7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

İftarlı sezon açılışı

İFTARLI SEZON AÇILIŞI

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Adıyaman Belediyespor, sezon açılışını verilen iftar yemeği ile yaptı.

Hüseyinoğluları Lokantası'nda verilen iftar yemeğinde buluşan Adıyaman Belediyespor sporcuları ve teknik heyet, sezon açılışını bugün itibariyle yaptıklarını duyurdu. Neşeli oldukları gözlenen teknik heyet ve sporcular, iftar öncesi sohbet ederken, akşam ezanının okunmasıyla birlikte iftarlarını dualarla açtı. İftarın ardından da sporcular ve teknik heyet kısa süre spor üzerine sohbet etti.

Adıyaman Belediyespor'un bu yıl Adıyaman'ı bölge illerinde temsil edeceğini hatırlatan Teknik Direktör Yılmaz Arslan, "Bu yıl Adıyaman Belediyespor BAL Ligi'nde mücadele edecek. Deplasmanlara gidip gelecek. Adıyaman Belediyespor, Adıyamanspor'dan sonra Adıyaman'ı spor alanında diğer illerde temsil edecek ikinci takım. Bu iftar vesilesiyle de sezon açılışını yaptık. Geçen sezon 3. Lig'e çıkmak için iyi mücadele ortaya koyduk ve finale kadar yükseldik. Bu sezonda yakalanın başarının tesadüf olmadığını

göstereceğimize inanıyorum" dedi.

Arslan ayrıca, 2010-2011 futbol sezonun bütün takımlara hayırlı olmasını diledi.

İFTARLI SEZON AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2010 Pazar 15:50:00
Güncelleme :5 Eylül 2010 Pazar 17:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?