6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

İGM mayıs toplantıları başladı

ADIYAMAN İL GENEL MECLİSİ MAYIS AYI İLK OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Adıyaman İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının ilk oturumunu gerçekleştirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan başkanlığında toplanan meclis üyeleri gündemde yer alan maddeleri görüştü. Mayıs ayının ilk oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar okunarak oylamaya sunuldu.

İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan'ın Mayıs ayı toplantılarının hayırlı uğurlu olması ve iyi hizmetlere vesile olması dileklerinin ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Celal Erkan tarafından raporlar okunarak oylamaya sonuldu.

Gündem maddeleri arasında yer alan merkez Doyran Köyü 1194 nolu parselde organik tarım toprağı olarak kullanılan torf toprağı işletme ve paketleme tesisinin kurulması, merkez Yarmakaya köyü Yerlidere mevkiinde bulunan 382 nolu parselin imar planı ve nazım imar planının onaylanması, merkez Sitler mahallesi 446 ada, 31 ve 34 nolu parselin çevre düzeni planı plan değişikliği, merkez Börgenik köyü Falakalı mevki 266 nolu parselde mevzi imar planı, merkez Hasankendi Düdere Göbelek mevki 516 nolu planın raporları okunarak karara bağlandı.

Daha sonra Yol ve Su Hizmetleri Komisyon başkanı Mehmet Can Erdoğan tarafından Recep İçme Suyu ishale hattı ve Çelikhan bağlı Recep, Aksu köyü sulama kanalı ile ilgili rapor okunarak karara bağlandı.

ADIYAMAN İL GENEL MECLİSİ MAYIS AYI İLK OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 11:24:01
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 16:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?