6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

İHH yöneticileri taziye ziyaretine geldi

İHH VAKFI YÖNETİCİLERİ ADIYAMAN'A TAZİYE ZİYARETİNE GELDİ

İHH Vakfı Genel merkez yöneticileri İsrail askerleri tarafından şehit edilen Fahri Yaldız'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

Gazze'ye insanı yardım götüren gemide bulunan ve İHH Vakfının yöneticileri Siirt ve Diyarbakır'ın ardından Adıyaman'da ki şehit Fahri Yaldız'ın taziyesine geldiler. Aileye başsağlığı dileklerini ilettiler.

Taziye ziyaretine İHH Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Teşkilat Başkan Yardımcısı Reşat Başer, Güneydoğu Bölge Sorumlusu Selahattin Özer, Filistin Hükümeti adına Fider Başkanı Tahsin Mutevelli, İHH Vakfı Hanımlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Demet Tezcan, Yöneticiler Fadime Başer, Zeynep Karaoğlu ve Tokat İHH Sorumlusu Doğan Özlük taziye ziyareti için Adıyaman'a geldi. Taziye ziyareti için gelen İHH Vakfı yetkilileri Adıyaman'ın ardından Hatay'a gidecek.

Kur'an'ı Kerim okunan taziye ziyaretinde Fahri Yaldız için dualar edildi. Fahri Yaldız'ın en büyük oğlu olan Muhammet Yaldız'a Filistin Hükümeti adına Fider Başkanı Tahsin Mutevelli tarafından Mescidi Aska'nın tablosu hediye edildi. Şehit Fahri yaldız'ın Besni ilçesine bağlı bir köyde yaptırdığı ve bitmek üzeri olan caminin tamamlanması için vakıf olarak yardımcı olunacağı belirtildi.

İHH Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Filistin halkına yardım götürmek için hayırlı bir sefere çıktıklarını fakat 9 kişinin İsrail askerleri tarafından şehit edildiğini belirterek, "Bu kardeşlerimiz inşallah Peygamber Efendimize cennette komşu olurlar. İHH Vakfı başkanımızda en kısa zamanda gelerek sizleri ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletecektir" dedi.

Fider Başkanı Tahsin Mutevelli ise, şehit olan 9 kişinin resmini Filistin'in bir meydanına asacaklarını ve sürekli yaşatacaklarını ifade etti.

Adıyaman İnsani Yardım Vakfı Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan ise, İHH Vakfı yetkililerinin taziye ziyaretine gelerek kendilerini yalnız bırakmamalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

İHH Vakfı yetkilileri daha sonra Adıyaman Belediye Başkan Vekili Mahmut Şahin'i ziyaret ederek, İHH Bürosuna geçti.

İHH VAKFI YÖNETİCİLERİ ADIYAMAN'A TAZİYE ZİYARETİNE GELDİ
İHH VAKFI YÖNETİCİLERİ ADIYAMAN'A TAZİYE ZİYARETİNE GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 15:52:05
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 18:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?