6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

İki işçi birden 7. kattan düştü

Adıyaman'da 2 işçi, sıvasını yaptıkları binanın 7. katındaki asansörden düşerek ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi'nde yapımı devam eden Ak Konut Yapı Kooperatifi'nde çalışan Mahmut Özdemir (38) ile Mahmut Karakaya (32), dengelerini kaybederek binanın sıvasını yapmak için üzerinde bulundukları dış cephe asansöründen düştü.

7. kattan düşen 2 işçi ağır yaralandı. İlk müdahaleleri ambulans görevlileri tarafından yapılan işçiler, Adıyaman Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


Adıyaman Devlet Hastanesi acil servisinde müdahaleleri yapılan işçilerin durumlarının ağır olduğu bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 17:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suaybcevik IP: 88.229.53.xxx Tarih : 3.10.2007 21:33:08

arkadaşlara Allah tan şifa diliyorum.bende inşaat işleri ile ilgili olduğum için bu dış cephe asansorleri ile surekli çalışmak zorunda kalabiliyorum.bu arkadaşların o iskelede çalışma koşulları hakkında bilgi sahibi olsanız adıyaman da bu tip işlere verilen ücretin düşüklüğünü bilseniz.bu arkadaşlar ve bu işle meşkul kişilerin aklından şüphe duyarsınız.merak ediyorum metresi kaca o işin değermi o iskelye cıkmaya.umarım kaza sigortaları vardır.Allah yardım etsin bizim gibi ekmeğini yerden yuksekte kazanmak zorunda olanlara.gecmiş olsun