1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

İlk iftar Başkan'dan

Ramazan ayının ilk iftarını iftar çadırında Belediye Başkanı Necip Büyükaslan verdi.

Adıyaman Belediyesi tarafından 2004 yılında açılan iftar çadırında, yüzlerce oruçlu vatandaş, ilk iftarlarını Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın verdiği yemekle açtı.

Demokrasi Parkı'ndaki iftar çadırında iftar saatini bekleyen vatandaşlar, yemek alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Geleneksel hale gelen iftar çadırında bayanların da yer alması ilk iftar gecesine farklı bir güzellik kattı. 11. ayın sultanı Ramazan ayını bir kez daha idrak edebilmenin sevincini ve heyecanını yaşadığını dile getiren Başkan Büyükaslan, Ramazan süresince iftar çadırının iftar sonrası farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağını söyledi. Başkan Büyükaslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Zengin, fakir demeden her kesimden insanı iftar çadırımızda iftar açmaya davet ediyor, bekliyoruz. Her geçen gün elde edilen tecrübeler ile etkinliklerimizi daha seviyeli ve etkin hale getiriyoruz. Ramazan ayı içerisinde iftar çadırımızda yer alacak etkinliklerde sürpriz sanatçılar ve isimlerde sahne alacak. Ramazan ayının manasına uygun etkinlikler bu yılda yaşanacak. Adıyaman halkını etkinliklerimize bekliyoruz. Tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'inin hayırlara vesile olmasını diliyorum."
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 15:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?